Reenit käynnissä!

11.9.2021

Salibandy syksy on startannut Suolassa! Junioreiden osalta ollaan reenattu reilusta kuukaudesta muutamien viikkojen ajan. Säbäkerho sekä 14-15 syntyneiden joukkueet ovat juuri aloitelleet toimintaansa. Suolan tuorein ryhmä on 12-13 syntyneiden joukkue, mihin on ilahduttavasti saatu 20 pelaajan rinki, sekä toimihenkilöpuoli vahvistuu kokoajan. Suolan 11 syntyneiden joukkueen rinki lähentelee 30 pelaajaa, joten näiden joukkueiden osalta tilanne on hyvä, vaikkakin uusia pelaajia mahtuu edelleen mukaan! 

Suolan 07-09 joukkueen ringissä on tällä hetkellä noin 15 pelaajaa, joten tähän joukkueeseen mahtuu erinomaisesti salibandysta kiinnostuneita pelureita! 

Aikuistenkin toiminta on jo startannut tälle syksyä. Edarin kausikorttikampanja starttaa pian. 2-divisioonan joukkueet ovat lyöneet yhteistyössä kausikortin pilkkahintaan myyntiin. Kortti maksaa 30 euroa ja sillä pääsee kaikkien joukkueiden peleihin. Eli Oulun alueella salibandya on tarjolla lähes joka viikonloppu koko kauden ajan. Suolan edari lahjoittaa jokaisesta myydystä kausikortista 5 euroa säbäkerholle, joten tukemalla edaria tuet myös lasten liikuntaa ja mahdollisia tulevia salibandytähtiä!